Granit machines - Actuele aanbod

Bent u werkzaam in de agrisector en op zoek naar hoogwaardige machines en apparatuur? Zoek niet verder, want De Kruif Mechanisatie is uw betrouwbare Granit dealer.

Contact aanvragen

Granit staat voor wwaliteit en betrouwbaarheid

Granit Producten – Granit is een gerenommeerd merk in de agrarische sector en staat bekend om zijn hoogwaardige machines en apparatuur. Als uw lokale Granit dealer bieden wij u toegang tot een brede selectie van Granit producten, zodat u kunt vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid die dit merk te bieden heeft.

Waarom kiezen voor De Kruif Mechanisatie?

Bij De Kruif Mechanisatie begrijpen we de specifieke behoeften van de agrisector. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste Granit producten die perfect aansluiten bij uw landbouwtoepassingen. We streven naar efficiëntie en kwaliteit in de landbouwindustrie en bieden u de beste oplossingen van Granit.

Koop Granit producten bij De Kruif Mechanisatie

Kies voor Granit en ontdek de voordelen van hoogwaardige landbouwmachines en apparatuur. Als uw vertrouwde Granit dealer bieden wij u een breed scala aan producten die aan al uw eisen voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Granit uw agrarische werkzaamheden naar een hoger niveau kan tillen.

Wacht niet langer! Profiteer van de kwaliteit en betrouwbaarheid van Granit producten om de efficiëntie van uw agrarische bedrijf te maximaliseren. Bij De Kruif Mechanisatie staan we klaar om u de beste service en ondersteuning te bieden. Bestel uw Granit machines en apparatuur vandaag nog en vereenvoudig uw werk in de agrisector.

Voor elk probleem een oplossing.
Teamfoto De Kruif Mechanisatie
Over De Kruif Mechanisatie

Meer dan 14 jaar zijn wij actief op het gebied van reparatie, onderhoud en verkoop van werktuigen, tractoren, tuin en parkmachines, shovels en landbouwmachines groen en bouw. Daarnaast zijn wij werkzaam in de kalverhouderij, waarin wij u shovels met Bavo voermengbakken kunnen leveren tot het onderhouden van deze machines. Wij streven ernaar om machines van topkwaliteit te leveren. Daarnaast willen wij ons onderscheiden door de best mogelijke service. Steeds meer veehouders, tuinbouwers, hoveniers, gemeentes, particulieren, bouwbedrijven, campings kunnen wij ervan overtuigen dat de combinatie van kwaliteit en service de moeite loont om met ons in zee te gaan. Met ons vakkundig en opgeleid personeel staan wij graag voor u klaar en zoeken samen met u naar een gerichte oplossing.

Onze servicebussen

De laatste jaren zijn er meerdere servicebussen bij gekomen want gemak dient de mens. Het is erg fijn om alles ter plekke te kunnen repareren. We hebben dan ook bijna alles bij ons in de bussen u kunt daarbij denken aan hydrauliekpers , lasapparaat, olie, filters, uitlees apparatuur, accu’s onderdelen en ga zo maar door.

Gespecialiseerde medewerkers

Met onze specialiseerde monteurs staan wij natuurlijk ook graag klaar in onze werkplaats aan de Renswoudsestraatweg 2 in Barneveld. Wij zijn continu in beweging om te blijven zorgen voor mechanisatie op maat in u bedrijf. Wij denken mee met de klant en zoeken samen naar de juiste oplossing voor u machine.