Bekijk hier al onze occasions
Heb je interesse in één van onze occasions?
Neem contact met ons op
John Deere 6120 met voorlader De John Deere 6120 is een compact tractortype voor landbouw- en grondverzettoepassingen. Het beschikt over een krachtige motor en een efficiënte brandstofsystemen, waardoor het een uitstekende prestatie en productiviteit biedt. De John Deere 6120 is ontworpen met comfort en duurzaamheid in het achterhoofd, en is een betrouwbare oplossing voor boeren en grondverzetbedrijven. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Yanmar YM 1510D De Yanmar YM 1510D is een kleine tractortype, speciaal ontworpen voor de landbouw en tuinbouw. Het beschikt over een krachtige dieselmotor en een robuust frame, wat resulteert in een betrouwbare prestatie en productiviteit. De Yanmar YM 1510D biedt ook een uitstekende manoeuvreerbaarheid en comfort, waardoor het makkelijker en efficiënter is om mee te werken. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Fuchs F1400 Interesse in deze occasion? Neem contact met ons op via ons contactformulier
Fuchs F950H Een minishovel, ook wel een kleine of compacte shovel genoemd, is een kleiner formaat van een gewone shovel. Het is meestal gemaakt van lichtgewicht materialen en is vaak inklapbaar of opvouwbaar voor gemakkelijk transport en opslag. Minishovels worden vaak gebruikt voor kleinere bouw- en tuinwerkzaamheden. Ook wordt deze shovel veel gebruikt in de kalverhouderij.
Fuchs F853H Een minishovel, ook wel een kleine of compacte shovel genoemd, is een kleiner formaat van een gewone shovel. Het is meestal gemaakt van lichtgewicht materialen en is vaak inklapbaar of opvouwbaar voor gemakkelijk transport en opslag. Minishovels worden vaak gebruikt voor kleinere bouw- en tuinwerkzaamheden. Ook wordt deze shovel veel gebruikt in de kalverhouderij.
Fuchs F853H Een minishovel, ook wel een kleine of compacte shovel genoemd, is een kleiner formaat van een gewone shovel. Het is meestal gemaakt van lichtgewicht materialen en is vaak inklapbaar of opvouwbaar voor gemakkelijk transport en opslag. Minishovels worden vaak gebruikt voor kleinere bouw- en tuinwerkzaamheden. Ook wordt deze shovel veel gebruikt in de kalverhouderij. Geïnteresseerd in deze occasion? Neem contact met ons op.
Knikmops 80 De Knikmops 80 is de oplossing voor werkzaamheden in kleine ruimtes en smalle doorgangen. Toch kan met deze machine en het grote aanbod aan hulpstukken bergen werk verzet worden in de wegenbouw en de land- en tuinbouw. De machine kan dankzij een kleine draaicirkel en een hoge rijsnelheid zowel in gebouwen als op verharde en onverharde terreinen ingezet worden. Elk wiel heeft een aparte hydrostatische aandrijving wat de kracht en de wendbaarheid ten goede komt.
Roberine kooimaaier De Roberine kooimaaier is een professionele machine voor het maaien van gras. De kooimaaier is uitgerust met een robuust frame en een krachtige motor, en biedt een uitstekende controle en wendbaarheid voor een precieze maaiervaring. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Watertank
Watertank
Messersi rups dumper
Wacker Neuson DPU 100-70 trilplaat Wacker Neuson trilplaten zijn betrouwbaar en efficiënt en worden gebruikt in de bouw, wegenbouw en andere industrieën waar compacteringswerkzaamheden worden uitgevoerd.
Wacker Neuson DPU 55-45 trilplaat
Boxer FAG1800 cirkelmaaier NIEUW Deze gegalvaniseerde cirkelmaaier is uiterst geschikt voor het gebruik achter tractoren. De maaier is voorzien van 3 maaimessen. Het gras wordt aan de achterzijde uitgeworpen. De maaihoogte is instelbaar doormiddel van het verstellen van de 4 wielen.
Agromet weilandbloter NIEUW
Voerruif NIEUW
BAVO voermengbak De Bavo voermengbak is speciaal ontwikkeld om een kniklader meerdere producten en een werkgang te mengen en te doseren. Door de speciale vorm van de bak en vijzel mengt de bak zeer snel en wordt een luchtig mengsel verkregen. Interesse in deze voermengbak? Neem contact met ons op.
Rubber schuif Euro NIEUW
Agromet ronde balenklem NIEUW
Balenklem met Fuchs aansluiting NIEUW
Grondbak 1.10 met Fuchs aansluiting NIEUW
Grondbak 1.30 met Fuchs aansluiting NIEUW
Puinbak/ spijlenbak met inlegvel NIEUW
Palletvork met Fuchs aansluiting Deze Fuchs palletvork kan perfect worden gebruikt om pallets en andere objecten op te tillen en te verplaatsen.
Husqvarna AC 320Ts AWD Deze maaier is een krachtige wendbare frontmaaier met een 2-cilinder B&S motor en opvangsysteem. Ideaal voor de wat grotere tuinen. Geïnteresseerd in deze occasion? Neem contact met ons op.
Iseki SXG 15
Sabo grasmaaier
Sweep rotorveegmachine
Parker bladzuiger
Ariens borstelmachine Wilt u milieuvriendelijk, snel en eenvoudig onkruid verwijderen, dan is de Ariens onkruidborstel de juiste machine voor u. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.
Voor elk probleem een oplossing.
Over De Kruif Mechanisatie

Meer dan 14 jaar zijn wij actief op het gebied van reparatie, onderhoud en verkoop van werktuigen, tractoren, tuin en parkmachines, shovels en landbouwmachines groen en bouw. Daarnaast zijn wij werkzaam in de kalverhouderij, waarin wij u shovels met Bavo voermengbakken kunnen leveren tot het onderhouden van deze machines. Wij streven ernaar om machines van topkwaliteit te leveren. Daarnaast willen wij ons onderscheiden door de best mogelijke service. Steeds meer veehouders, tuinbouwers, hoveniers, gemeentes, particulieren, bouwbedrijven, campings kunnen wij ervan overtuigen dat de combinatie van kwaliteit en service de moeite loont om met ons in zee te gaan. Met ons vakkundig en opgeleid personeel staan wij graag voor u klaar en zoeken samen met u naar een gerichte oplossing.

Onze servicebussen

De laatste jaren zijn er meerdere servicebussen bij gekomen want gemak dient de mens. Het is erg fijn om alles ter plekke te kunnen repareren. We hebben dan ook bijna alles bij ons in de bussen u kunt daarbij denken aan hydrauliekpers , lasapparaat, olie, filters, uitlees apparatuur, accu’s onderdelen en ga zo maar door.

Gespecialiseerde medewerkers

Met onze specialiseerde monteurs staan wij natuurlijk ook graag klaar in onze werkplaats aan de Renswoudsestraatweg 2 in Barneveld. Wij zijn continu in beweging om te blijven zorgen voor mechanisatie op maat in u bedrijf. Wij denken mee met de klant en zoeken samen naar de juiste oplossing voor u machine.