Fuchs machines - Actuele aanbod

De Kruif Mechanisatie: Uw partner voor Fuchs machines en shovels

Bent u op zoek naar krachtige en betrouwbare Fuchs machines en shovels? Zoek niet verder! De Kruif Mechanisatie is uw gespecialiseerde Fuchs dealer en uw vertrouwde partner voor alles wat te maken heeft met Fuchs. Met een bewezen staat van dienst en diepgaande kennis van de bouwsector, staan we klaar om uw behoeften te vervullen.

Contact aanvragen
Fuchs F950H nieuw Een minishovel, ook wel een kleine of compacte shovel genoemd, is een kleiner formaat van een gewone shovel. Het is meestal gemaakt van lichtgewicht materialen en is vaak inklapbaar of opvouwbaar voor gemakkelijk transport en opslag. Minishovels worden vaak gebruikt voor kleinere bouw- en tuinwerkzaamheden. Ook wordt deze shovel veel gebruikt in de kalverhouderij. Geïnteresseerd in deze occasion? Neem contact met ons op.
Fuchs F853H nieuw Een minishovel, ook wel een kleine of compacte shovel genoemd, is een kleiner formaat van een gewone shovel. Het is meestal gemaakt van lichtgewicht materialen en is vaak inklapbaar of opvouwbaar voor gemakkelijk transport en opslag. Minishovels worden vaak gebruikt voor kleinere bouw- en tuinwerkzaamheden. Ook wordt deze shovel veel gebruikt in de kalverhouderij.
Palletvork met Fuchs aansluiting Deze Fuchs palletvork kan perfect worden gebruikt om pallets en andere objecten op te tillen en te verplaatsen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.
Grondbak 1.30 met Fuchs aansluiting nieuw Deze nieuwe grondbak is 1.30 meter breed en is te koppelen aan Fuchs machines. Door de aanbreng van een poedercoating is de bak beschermd tegen roest. De bakken zijn vervaardigd van slijtvast staal om slijtage tegen te gaan. Neem voor meer informatie contact met ons op.
Puinbak/ Spijlenbak met inlegvel NIEUW Deze nieuwe puinbak is 1.30 meter breed en heeft een Fuchs koppeling. De bak is voorzien van een inlegvel een heeft een volume van 380 liter. De poedercoating zorgt ervoor dat de bak beschermd is tegen roest. De bakken zijn vervaardigd van slijtvast staal om slijtage tegen te gaan. Neem voor meer informatie contact met ons op.
Grondbak 1.10 met Fuchs aansluiting NIEUW Deze nieuwe grondbak is 1.10 meter breed en is te koppelen aan Fuchs machines. Door de aanbreng van een poedercoating is de bak beschermd tegen roest. De bakken zijn vervaardigd van slijtvast staal om slijtage tegen te gaan. Neem voor meer informatie contact met ons op.
Balenklem met Fuchs aansluiting NIEUW Deze stevige balenklem is perfect voor het vervoeren van grote en kleine balen. De balenklem is voorzien van een Fuchs aansluiting maar kan ook geleverd worden met aansluiting van een ander merk. Geschikt voor ronde en vierkante balen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.
Fuchs F853H shovel (verkocht) Een shovel kan worden gebruikt voor diverse taken, zoals het verplaatsen van grond, stenen, zand, en ander bouwmateriaal op bouwplaatsen. Daarnaast wordt het ook gebruikt in de landbouw voor het laden van hooi en voer, en in de industrie voor het hanteren van goederen op magazijnen en opslagterreinen. Geïnteresseerd in deze occasion? Neem contact met ons op.
Fuchs F853H verkocht Een minishovel, ook wel een kleine of compacte shovel genoemd, is een kleiner formaat van een gewone shovel. Het is meestal gemaakt van lichtgewicht materialen en is vaak inklapbaar of opvouwbaar voor gemakkelijk transport en opslag. Minishovels worden vaak gebruikt voor kleinere bouw- en tuinwerkzaamheden. Ook wordt deze shovel veel gebruikt in de kalverhouderij. Neem voor meer informatie contact met ons op.
Fuchs F853H shovel verkocht Een minishovel, ook wel een kleine of compacte shovel genoemd, is een kleiner formaat van een gewone shovel. Het is meestal gemaakt van lichtgewicht materialen en is vaak inklapbaar of opvouwbaar voor gemakkelijk transport en opslag. Minishovels worden vaak gebruikt voor kleinere bouw- en tuinwerkzaamheden. Ook wordt deze shovel veel gebruikt in de kalverhouderij. Geïnteresseerd in deze occasion? Neem contact met ons op.

Fuchs Machines: uitzonderlijke bouwprestaties

Fuchs staat bekend om zijn toewijding aan innovatie in de bouwsector. Bij De Kruif Mechanisatie bieden we een breed scala aan Fuchs machines die de lat leggen voor prestaties, duurzaamheid en efficiëntie. Of u nu op zoek bent naar een krachtige graafmachine, een veelzijdige materiaalhandler of een betrouwbare overslagmachine, onze Fuchs machines leveren altijd de prestaties die u verwacht.

Fuchs shovels: de kracht achter grote bouwprojecten

Fuchs shovels zijn de onmisbare werkpaarden op bouwplaatsen over de hele wereld. Ze bieden ongeëvenaarde kracht en precisie bij het verplaatsen van materialen en het uitvoeren van complexe taken. Bij De Kruif Mechanisatie begrijpen we de cruciale rol die shovels spelen in de bouwindustrie. Daarom bieden we een uitgebreide selectie Fuchs shovels die voldoen aan de hoogste normen van betrouwbaarheid.

Waarom kiezen voor De Kruif Mechanisatie?

  • Ervaring en expertise: Ons ervaren team heeft diepgaande kennis van Fuchs machines en kan u helpen de juiste keuze te maken voor uw specifieke behoeften.
  • Kwaliteit en toewijding: We leveren alleen hoogwaardige producten die zijn ontworpen voor langdurige prestaties in de bouwsector.
  • Klantgerichte service: Onze after-sales service staat altijd paraat om uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen bij onderhoud en service.

Of u nu op zoek bent naar Fuchs machines of shovels, De Kruif Mechanisatie biedt u een betrouwbare partner voor uw bouwprojecten. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over ons assortiment en hoe wij u kunnen helpen bij al uw bouw- en constructiebehoeften.

De Kruif Mechanisatie – Uw Partner voor Fuchs Machines en Shovels van Topkwaliteit.

Voor elk probleem een oplossing.
Teamfoto De Kruif Mechanisatie
Over De Kruif Mechanisatie

Meer dan 14 jaar zijn wij actief op het gebied van reparatie, onderhoud en verkoop van werktuigen, tractoren, tuin en parkmachines, shovels en landbouwmachines groen en bouw. Daarnaast zijn wij werkzaam in de kalverhouderij, waarin wij u shovels met Bavo voermengbakken kunnen leveren tot het onderhouden van deze machines. Wij streven ernaar om machines van topkwaliteit te leveren. Daarnaast willen wij ons onderscheiden door de best mogelijke service. Steeds meer veehouders, tuinbouwers, hoveniers, gemeentes, particulieren, bouwbedrijven, campings kunnen wij ervan overtuigen dat de combinatie van kwaliteit en service de moeite loont om met ons in zee te gaan. Met ons vakkundig en opgeleid personeel staan wij graag voor u klaar en zoeken samen met u naar een gerichte oplossing.

Onze servicebussen

De laatste jaren zijn er meerdere servicebussen bij gekomen want gemak dient de mens. Het is erg fijn om alles ter plekke te kunnen repareren. We hebben dan ook bijna alles bij ons in de bussen u kunt daarbij denken aan hydrauliekpers , lasapparaat, olie, filters, uitlees apparatuur, accu’s onderdelen en ga zo maar door.

Gespecialiseerde medewerkers

Met onze specialiseerde monteurs staan wij natuurlijk ook graag klaar in onze werkplaats aan de Renswoudsestraatweg 2 in Barneveld. Wij zijn continu in beweging om te blijven zorgen voor mechanisatie op maat in u bedrijf. Wij denken mee met de klant en zoeken samen naar de juiste oplossing voor u machine.