Eurotrac shovels - Actuele aanbod

Bent u werkzaam in de agrisector en op zoek naar betrouwbare grondverzetwerkers voor uw landbouwactiviteiten? Bij De Kruif Mechanisatie bieden we een uitgebreide selectie van Eurotrac machines, waaronder de Eurotrac W11 en Eurotrac W12.

Bekijk hier onze actuele aanbod Eurotrac shovels. Voor vragen of prijsopgaves kunt u contact met ons opnemen.

Contact aanvragen

Eurotrac grondverzetwerkers: betrouwbaar en krachtig

  1. Eurotrac Machines – Eurotrac is een gerespecteerd merk in de agrarische sector en staat bekend om zijn hoogwaardige grondverzetwerkers. Of u nu op zoek bent naar een Eurotrac W11, Eurotrac W12, of een Eurotrac shovel, De Kruif Mechanisatie heeft de juiste oplossing voor uw landbouwactiviteiten.
  2. Eurotrac W11 – De Eurotrac W11 is een veelzijdige en betrouwbare grondverzetwerker. Deze machine is ideaal voor het uitvoeren van diverse taken op uw agrarische bedrijf, van grondbewerking tot transport.
  3. Eurotrac W12 – De Eurotrac W12 is ontworpen met de nadruk op efficiëntie en prestaties. Deze krachtige grondverzetwerker helpt u bij het voltooien van zware klussen met gemak en precisie.
  4. Eurotrac Shovels – Eurotrac shovels bieden de flexibiliteit en kracht die u nodig heeft voor uw grondverzetwerk. Ze zijn geschikt voor verschillende toepassingen, zoals het verplaatsen van materialen en het graven van greppels.

Waarom kiezen voor De Kruif Mechanisatie?

Bij De Kruif Mechanisatie begrijpen we de uitdagingen en vereisten van de agrarische sector. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste Eurotrac grondverzetwerker die perfect aansluit bij uw specifieke behoeften. We streven naar efficiëntie en kwaliteit in de landbouw en bieden u de beste oplossingen van Eurotrac.

Investeer in Eurotrac grondverzetwerkers

Kies voor Eurotrac en ontdek de voordelen van hoogwaardige grondverzetwerkers. Of u nu een Eurotrac W11, Eurotrac W12, of Eurotrac shovel nodig heeft, De Kruif Mechanisatie heeft de perfecte machine voor uw agrarische onderneming. Neem vandaag nog contact met ons op en leer hoe Eurotrac uw landbouwactiviteiten naar een hoger niveau kan tillen.

Wacht niet langer! Maak gebruik van de kracht van Eurotrac grondverzetwerkers om de efficiëntie van uw agrarische bedrijf te maximaliseren. Bij De Kruif Mechanisatie staan we klaar om u de beste service en ondersteuning te bieden. Bestel uw Eurotrac machine vandaag nog en vereenvoudig uw werk in de agrisector.

Voor elk probleem een oplossing.
Teamfoto De Kruif Mechanisatie
Over De Kruif Mechanisatie

Meer dan 14 jaar zijn wij actief op het gebied van reparatie, onderhoud en verkoop van werktuigen, tractoren, tuin en parkmachines, shovels en landbouwmachines groen en bouw. Daarnaast zijn wij werkzaam in de kalverhouderij, waarin wij u shovels met Bavo voermengbakken kunnen leveren tot het onderhouden van deze machines. Wij streven ernaar om machines van topkwaliteit te leveren. Daarnaast willen wij ons onderscheiden door de best mogelijke service. Steeds meer veehouders, tuinbouwers, hoveniers, gemeentes, particulieren, bouwbedrijven, campings kunnen wij ervan overtuigen dat de combinatie van kwaliteit en service de moeite loont om met ons in zee te gaan. Met ons vakkundig en opgeleid personeel staan wij graag voor u klaar en zoeken samen met u naar een gerichte oplossing.

Onze servicebussen

De laatste jaren zijn er meerdere servicebussen bij gekomen want gemak dient de mens. Het is erg fijn om alles ter plekke te kunnen repareren. We hebben dan ook bijna alles bij ons in de bussen u kunt daarbij denken aan hydrauliekpers , lasapparaat, olie, filters, uitlees apparatuur, accu’s onderdelen en ga zo maar door.

Gespecialiseerde medewerkers

Met onze specialiseerde monteurs staan wij natuurlijk ook graag klaar in onze werkplaats aan de Renswoudsestraatweg 2 in Barneveld. Wij zijn continu in beweging om te blijven zorgen voor mechanisatie op maat in u bedrijf. Wij denken mee met de klant en zoeken samen naar de juiste oplossing voor u machine.