Norcar knikladers

De Kruif Mechanisatie: Uw Norcar dealer voor knikladers en shovels

Bent u op zoek naar krachtige en veelzijdige Norcar knikladers en shovels? Zoek niet verder! De Kruif Mechanisatie is uw gespecialiseerde Norcar dealer en uw betrouwbare partner voor alles wat te maken heeft met Norcar. Met een bewezen staat van dienst en uitgebreide expertise in de sector, staan we klaar om aan al uw behoeften te voldoen.

Contact opnemen

Norcar knikladers: oneindige mogelijkheden

Norcar knikladers staan bekend om hun ongeëvenaarde veelzijdigheid en prestaties. Bij De Kruif Mechanisatie bieden we een uitgebreide selectie Norcar knikladers die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Of u nu werkt in de bouw, landbouw of landscaping, onze Norcar knikladers leveren de kracht en precisie die u nodig heeft voor elke klus.

Norcar Shovels: De ideale partner voor zwaar werk

Norcar shovels zijn de ruggengraat van zware werkzaamheden op bouwplaatsen en in de industrie. Ze bieden ongeëvenaarde kracht en wendbaarheid bij het verplaatsen van materialen en het uitvoeren van veeleisende taken. Bij De Kruif Mechanisatie begrijpen we het belang van betrouwbare shovels in uw werk. Daarom bieden we een uitgebreide selectie Norcar shovels die voldoen aan de hoogste normen van duurzaamheid en prestaties.

Waarom kiezen voor De Kruif Mechanisatie?

  • Ervaring en kennis: Ons deskundige team heeft diepgaande kennis van Norcar machines en kan u helpen bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw specifieke behoeften.
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid: We leveren alleen hoogwaardige Norcar producten die ontworpen zijn voor langdurige prestaties, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.
  • Klantgerichte service: Onze after-sales service staat altijd paraat om uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen bij onderhoud en service.

Of u nu op zoek bent naar Norcar knikladers, shovels of andere machines, De Kruif Mechanisatie is uw toegewijde partner voor al uw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over ons uitgebreide assortiment en hoe wij u kunnen helpen bij al uw bouw- en industriële projecten.

De Kruif Mechanisatie – Uw Betrouwbare Norcar Dealer voor Krachtige Knikladers en Shovels.

Voor elk probleem een oplossing.
Teamfoto De Kruif Mechanisatie
Over De Kruif Mechanisatie

Meer dan 14 jaar zijn wij actief op het gebied van reparatie, onderhoud en verkoop van werktuigen, tractoren, tuin en parkmachines, shovels en landbouwmachines groen en bouw. Daarnaast zijn wij werkzaam in de kalverhouderij, waarin wij u shovels met Bavo voermengbakken kunnen leveren tot het onderhouden van deze machines. Wij streven ernaar om machines van topkwaliteit te leveren. Daarnaast willen wij ons onderscheiden door de best mogelijke service. Steeds meer veehouders, tuinbouwers, hoveniers, gemeentes, particulieren, bouwbedrijven, campings kunnen wij ervan overtuigen dat de combinatie van kwaliteit en service de moeite loont om met ons in zee te gaan. Met ons vakkundig en opgeleid personeel staan wij graag voor u klaar en zoeken samen met u naar een gerichte oplossing.

Onze servicebussen

De laatste jaren zijn er meerdere servicebussen bij gekomen want gemak dient de mens. Het is erg fijn om alles ter plekke te kunnen repareren. We hebben dan ook bijna alles bij ons in de bussen u kunt daarbij denken aan hydrauliekpers , lasapparaat, olie, filters, uitlees apparatuur, accu’s onderdelen en ga zo maar door.

Gespecialiseerde medewerkers

Met onze specialiseerde monteurs staan wij natuurlijk ook graag klaar in onze werkplaats aan de Renswoudsestraatweg 2 in Barneveld. Wij zijn continu in beweging om te blijven zorgen voor mechanisatie op maat in u bedrijf. Wij denken mee met de klant en zoeken samen naar de juiste oplossing voor u machine.