Onderhoud
Bent u in het bezit van een trekker, graafmachine of shovel? Dan is het belangrijk om tijdig onderhoud in te plannen voor uw machines. Zo kunt u altijd op een prettige, maar vooral veilige manier werken. U kunt bij ons terecht met elk merk machine, tractor, tuin & park machine voor service, onderhoud en reparatie. Door onze jarenlange ervaring kunnen we ook de merken buiten onze dealerschappen goed onderhouden.
Contact opnemen
Reparatie
Wij beschikken over de juiste kennis en gereedschappen om verschillende reparaties uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan elektrische storingen, foutcodes, motor en versnellingsbak revisie. Door het koppelen van uw machine aan onze software kunnen we alle foutcodes opsporen. Met onze kennis en passie voor techniek weten wij net dat extra tandje bij te zetten. Zo bent u zeker van een betrouwbaar en goed eindresultaat.
All-in-one service

Wij bieden u graag de all-in-one service van reparatie, onderhoud en keuring voor de merken: Tielburger, Eurotrac, Iseki en Fuchs. U kunt daarnaast gebruik maken van ons dealerplatform in samenwerking met Kramp en Granit. U leest hier meer over op onze merken pagina.

Opknappen van tractors

Doet uw tractor het niet meer? Of kunt het probleem niet zelf oplossen of heeft u daar geen tijd voor? Wij helpen u graag verder! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het restaureren van oude trekkers. Wij gaan zorgvuldig te werk, want kwaliteit en professionaliteit staat bij ons centraal. Moet de bedrading vervangen worden of wilt u uw tractor opnieuw spuiten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

De Kruif Mechanisatie - De Kruif Mechanisatie
De Kruif Mechanisatie - De Kruif Mechanisatie
Mechanisatie tractoren - De Kruif Mechanisatie
Over De Kruif Mechanisatie

Meer dan 14 jaar zijn wij actief op het gebied van reparatie, onderhoud en verkoop van werktuigen, tractoren, tuin en parkmachines, shovels en landbouwmachines groen en bouw. Daarnaast zijn wij werkzaam in de kalverhouderij, waarin wij u shovels met Bavo voermengbakken kunnen leveren tot het onderhouden van deze machines. Wij streven ernaar om machines van topkwaliteit te leveren. Daarnaast willen wij ons onderscheiden door de best mogelijke service. Steeds meer veehouders, tuinbouwers, hoveniers, gemeentes, particulieren, bouwbedrijven, campings kunnen wij ervan overtuigen dat de combinatie van kwaliteit en service de moeite loont om met ons in zee te gaan. Met ons vakkundig en opgeleid personeel staan wij graag voor u klaar en zoeken samen met u naar een gerichte oplossing.

Onze servicebussen

De laatste jaren zijn er meerdere servicebussen bij gekomen want gemak dient de mens. Het is erg fijn om alles ter plekke te kunnen repareren. We hebben dan ook bijna alles bij ons in de bussen u kunt daarbij denken aan hydrauliekpers , lasapparaat, olie, filters, uitlees apparatuur, accu’s onderdelen en ga zo maar door.

Gespecialiseerde medewerkers

Met onze specialiseerde monteurs staan wij natuurlijk ook graag klaar in onze werkplaats aan de Renswoudsestraatweg 2 in Barneveld. Wij zijn continu in beweging om te blijven zorgen voor mechanisatie op maat in u bedrijf. Wij denken mee met de klant en zoeken samen naar de juiste oplossing voor u machine.

Contact opnemen