Specialistische kennis

Met onze specialisten en adviseurs staan wij elke dag voor u klaar met service op locatie tot het opbouwen van hydraulische systemen. Onze medewerkers hebben de juiste specialistische kennis voor tuin en park machines. Zo is er altijd een oplossing voor uw probleem. De kleinere motoren met veelal benzine en diesel vergen namelijk een andere aanpak dan de grote zware diesel tractoren.

Contact opnemen
Onderhoudswerkzaamheden

Van een robotmaaier programmeren tot het afstellen van een kettingzaag en van het slijpen van messen tot andere onderhoudswerkzaamheden. U bent bij ons aan het juiste adres voor een probleemloos seizoen. Zo wordt tijdens het onderhoud de gehele machine nagelopen en wordt de olie altijd ververst. Voor tuin en park machines hebben we een haal en breng service, waar we uw duwmaaier of zitmaaier voor de winter ophalen, en voor het seizoen weer bij u thuis brengen.

Haal en breng service

Maak gebruik van onze haal en breng service! Heeft u geen tijd om de machine te brengen voor service, onderhoud of reparatie? Of heeft niet de juiste middelen ter beschikking voor het vervoer van de machine of het werktuig? Of is het helemaal niet mogelijk om met de machine te rijden? Geen probleem! Maak gebruik van onze haal en breng service.

De juiste aanpak

Wij beschikken over de juiste transportmiddelen om uw machine van A naar B te vervoeren. Zo kunnen wij u zitmaaier, maar ook andere tuin en park machines eenvoudig bij u thuis ophalen en weer terug te brengen.

Iseki grasmaaier - De Kruif Mechanisatie
Onderhoud Tuin en Park machines - De Kruif Mechanisatie
Iseki - De Kruif Mechanisatie
Onderhoud Tuin en Park machines - De Kruif Mechanisatie
Over De Kruif Mechanisatie

Meer dan 14 jaar zijn wij actief op het gebied van reparatie, onderhoud en verkoop van werktuigen, tractoren, tuin en parkmachines, shovels en landbouwmachines groen en bouw. Daarnaast zijn wij werkzaam in de kalverhouderij, waarin wij u shovels met Bavo voermengbakken kunnen leveren tot het onderhouden van deze machines. Wij streven ernaar om machines van topkwaliteit te leveren. Daarnaast willen wij ons onderscheiden door de best mogelijke service. Steeds meer veehouders, tuinbouwers, hoveniers, gemeentes, particulieren, bouwbedrijven, campings kunnen wij ervan overtuigen dat de combinatie van kwaliteit en service de moeite loont om met ons in zee te gaan. Met ons vakkundig en opgeleid personeel staan wij graag voor u klaar en zoeken samen met u naar een gerichte oplossing.

Onze servicebussen

De laatste jaren zijn er meerdere servicebussen bij gekomen want gemak dient de mens. Het is erg fijn om alles ter plekke te kunnen repareren. We hebben dan ook bijna alles bij ons in de bussen u kunt daarbij denken aan hydrauliekpers , lasapparaat, olie, filters, uitlees apparatuur, accu’s onderdelen en ga zo maar door.

Gespecialiseerde medewerkers

Met onze specialiseerde monteurs staan wij natuurlijk ook graag klaar in onze werkplaats aan de Renswoudsestraatweg 2 in Barneveld. Wij zijn continu in beweging om te blijven zorgen voor mechanisatie op maat in u bedrijf. Wij denken mee met de klant en zoeken samen naar de juiste oplossing voor u machine.

Contact opnemen