Service door heel Nederland
Een lekke slang komt altijd onverwachts en wat is het dan fijn als je snel geholpen bent zodat je niet stil komt te staan met je machine. Wij zijn gevestigd in het midden van Nederland en wij streven ernaar om binnen een uur op locatie te zijn.
Contact opnemen
Service op locatie
Met de all-in-one service van reparatie, onderhoud en vakbekwame monteurs zorgen wij voor alle voorkomende vormen van onderhoud en reparatie mobiel en dichtbij. Met onze ingerichte service bussen kunnen we bijna iedere slang persen en hebben we vele maten perskoppelingen bij ons.
Hydrauliekslangen - De Kruif Mechanisatie
Hydrauliekservice op locatie - De Kruif Mechanisatie
Onderdelen hydrauliek - De Kruif Mechanisatie
Wat is hydrauliek?

Hydrauliek is een systeem waarmee doormiddel van vloeistoffen (oliedruk) bewegingen en krachten worden overgebracht. Deze aandrijftechniek wordt vaak toegepast in werktuigbouwkunde. Bij hydrauliek wordt gebruik gemaakt van hydraulische vloeistoffen, dit is meestal hydrauliek olie. Er zijn verschillende systemen in de techniek die gebruik maken van hydrauliek. Zo wordt hydrauliek toegepast in in heel veel machines waaronder, trekkers, shovels, kranen, verreikers, vrachtwagen en vele machines.

Specialisatie in hydrauliek

De Kruif Hydrauliek Service is gespecialiseerd in het repareren van hydrauliek slangreparatie in de werkplaats maar zeker ook veel onderweg. In onze werkplaats kunt u terecht zonder afspraak voor alle voorkomende werkzaamheden. Wij hebben duidelijke en korte lijnen en laten techniek voor u werken. Bel of neem contact op met de Kruif mechanisatie en zodat je snel weer verder kunt!

Hydrauliek service - De Kruif Mechanisatie
Onderdelen hydrauliek - De Kruif Mechanisatie
Hydrauliekservice op locatie - De Kruif Mechanisatie
Hydrauliekservice op locatie - De Kruif Mechanisatie
Over De Kruif Mechanisatie

Meer dan 14 jaar zijn wij actief op het gebied van reparatie, onderhoud en verkoop van werktuigen, tractoren, tuin en parkmachines, shovels en landbouwmachines groen en bouw. Daarnaast zijn wij werkzaam in de kalverhouderij, waarin wij u shovels met Bavo voermengbakken kunnen leveren tot het onderhouden van deze machines. Wij streven ernaar om machines van topkwaliteit te leveren. Daarnaast willen wij ons onderscheiden door de best mogelijke service. Steeds meer veehouders, tuinbouwers, hoveniers, gemeentes, particulieren, bouwbedrijven, campings kunnen wij ervan overtuigen dat de combinatie van kwaliteit en service de moeite loont om met ons in zee te gaan. Met ons vakkundig en opgeleid personeel staan wij graag voor u klaar en zoeken samen met u naar een gerichte oplossing.

Onze servicebussen

De laatste jaren zijn er meerdere servicebussen bij gekomen want gemak dient de mens. Het is erg fijn om alles ter plekke te kunnen repareren. We hebben dan ook bijna alles bij ons in de bussen u kunt daarbij denken aan hydrauliekpers , lasapparaat, olie, filters, uitlees apparatuur, accu’s onderdelen en ga zo maar door.

Gespecialiseerde medewerkers

Met onze specialiseerde monteurs staan wij natuurlijk ook graag klaar in onze werkplaats aan de Renswoudsestraatweg 2 in Barneveld. Wij zijn continu in beweging om te blijven zorgen voor mechanisatie op maat in u bedrijf. Wij denken mee met de klant en zoeken samen naar de juiste oplossing voor u machine.

Contact opnemen