Fendt trekkers - Actuele aanbod

Bent u werkzaam in de agrisector en op zoek naar betrouwbare trekkers voor uw landbouwactiviteiten? Bij De Kruif Mechanisatie hebben we een uitgebreide selectie Fendt trekkers om aan uw behoeften te voldoen.

Bekijk hier ons actuele aanbod Fendt tractoren. Voor vragen of prijsopgaves kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Contact aanvragen

Fendt trekkers: betrouwbaar en efficiënt

Fendt is een gerespecteerd merk in de agrarische wereld en staat bekend om zijn hoogwaardige trekkers. Onze selectie van Fendt trekkers biedt u de perfecte oplossingen om uw werkzaamheden te vereenvoudigen en uw productiviteit te verhogen.

Waarom kiezen voor De Kruif Mechanisatie?

Bij De Kruif Mechanisatie begrijpen we de unieke behoeften van de agrarische sector. Ons ervaren team staat voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte Fendt trekker die aansluit bij uw specifieke eisen. We streven naar efficiëntie en kwaliteit in de landbouw en bieden u de beste oplossingen van Fendt.

Investeer in Fendt trekkers

Kies voor Fendt en ontdek de voordelen van hoogwaardige landbouwmachines. De Kruif Mechanisatie heeft de juiste Fendt trekker voor uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op en leer hoe Fendt uw landbouwactiviteiten naar een hoger niveau kan tillen.

Wacht niet langer! Maak gebruik van de kracht van Fendt trekkers om de efficiëntie van uw agrarische onderneming te maximaliseren. Bij De Kruif Mechanisatie staan we klaar om u de beste service en ondersteuning te bieden. Bestel uw Fendt trekker vandaag nog en vereenvoudig uw werk in de agrisector.

Voor elk probleem een oplossing.
Teamfoto De Kruif Mechanisatie
Over De Kruif Mechanisatie

Meer dan 14 jaar zijn wij actief op het gebied van reparatie, onderhoud en verkoop van werktuigen, tractoren, tuin en parkmachines, shovels en landbouwmachines groen en bouw. Daarnaast zijn wij werkzaam in de kalverhouderij, waarin wij u shovels met Bavo voermengbakken kunnen leveren tot het onderhouden van deze machines. Wij streven ernaar om machines van topkwaliteit te leveren. Daarnaast willen wij ons onderscheiden door de best mogelijke service. Steeds meer veehouders, tuinbouwers, hoveniers, gemeentes, particulieren, bouwbedrijven, campings kunnen wij ervan overtuigen dat de combinatie van kwaliteit en service de moeite loont om met ons in zee te gaan. Met ons vakkundig en opgeleid personeel staan wij graag voor u klaar en zoeken samen met u naar een gerichte oplossing.

Onze servicebussen

De laatste jaren zijn er meerdere servicebussen bij gekomen want gemak dient de mens. Het is erg fijn om alles ter plekke te kunnen repareren. We hebben dan ook bijna alles bij ons in de bussen u kunt daarbij denken aan hydrauliekpers , lasapparaat, olie, filters, uitlees apparatuur, accu’s onderdelen en ga zo maar door.

Gespecialiseerde medewerkers

Met onze specialiseerde monteurs staan wij natuurlijk ook graag klaar in onze werkplaats aan de Renswoudsestraatweg 2 in Barneveld. Wij zijn continu in beweging om te blijven zorgen voor mechanisatie op maat in u bedrijf. Wij denken mee met de klant en zoeken samen naar de juiste oplossing voor u machine.